Klubbdress Gol IL - Langrenn

Postet av Gol IL - Langrenn den 11. Okt 2019

Nå er det klart for en ny runde med bestilling av klubbdress for dere som er aktive løpere på trening eller renn. Gjelder både løpere og foreldre. Hyggelig å vise frem at vi tilhører Gol IL langrenn når vi er rundt.

Dette bestilles via https://original.no/ og koda for teamshop er golil0 Kommentar

Lisbetnuten upp 2019

Postet av Gol IL - Langrenn den 20. Sep 2019

Lisbetnuten upp arrangeres av Gol IL og er en del av Sp1 motbakkecup Hallingdal.

Start Hallingmo Idrettsarena søndag 22.9.2019 kl 1200. 

Påmelding til post@golil.no fram til kl 1600 lørdag 21.9 eller i sekretariatet Gol Idrettsarena fra kl 10 løpsdagen.

Invitasjonen ligger her 2019-08 Gol IL_LisbetnutenUPP.pdf

Løypekart ligger Løypekart eller Flyfoto med løype.PNG

Dette er også en fin anledning for de som ikke ønsker tidtaking til å komme opp på den flotte toppen nær Gol sentrum.

Bilde tatt fra målområdet oppe på Lisbetnuten.


0 Kommentar

Minneord - Kari Helen Jegleim

Postet av Gol IL - Langrenn den 16. Aug 2019

Til minne om Kari Helen Jegleim❤ 

 

Det var med stor sorg vi i Langrennsgruppa fikk beskjed 13. Juli om at vår kjære leder var gått bort så alt for tidlig. I mars gav du oss tilbakemelding om at du hadde fått kreft, men du skulle kjempe. Du skulle kjempe for å komme tilbake, da du gav så uttrykk for at det gav deg så mye å se barn og unge i aktivitet. Du var engasjert, raus og tilstede. Alltid positiv, takknemlig og med et smil på lur. Du var inne i din andre periode som leder i Langrennsgruppa. Du var en tydelig leder, med et stort pågangsmot, gode evner til å organisere/koordinere, imøtekommende, opptatt av fellesskap og en sosial ramme. Langrennsgruppa har mange flotte minner å se tilbake på. Du var levende engasjert i barn og unge. Skileik og skicross, det å skape glede på ski, være ute og oppleve naturen, det ønsket du så inderlig at barn og unge skulle få oppleve og forstå gleden av. Du hadde fingeren med i mange prosjekt som Golsfjellet-rundt, Fakkeltoget, Tirsdagsrenn. Salg av lysstolp, Skicross-anlegget og parkering. Ditt fokus og blikk om hva vi til enhver tid kunne forbedre og hvordan få med flere. Årets Folkehelsearbeid 2019 ble du hedret med, for ditt glødende engasjement og over for å få med barn på Tirsdagsrenn. Du var initiativrik, når forsterkeren røyk opprettet du Spleis, for å hjelpe damene over fjellet under Slarverennet, var det Smøreservice som skulle på plass. Du så alltid muligheter, ingenting kunne stoppe deg. Et nei, var en utfordring, men ikke en umulighet. Kjære Kari-Kari, nå sitter vi her en måned etter din bortgang og skal igjen starte å planlegge en ny skisesong. Stolen din er tom, men vi i Langrennsgruppa skal gjøre vårt beste med å føre prosjektene du glødet så for videre. Vi lyser fred over ditt minne og det fantastiske menneske du var. Hvil i fred. 

 

Langrennsgruppa, Gol IL


0 Kommentar

Hjulskiftedager hos Bilia - penger i kassa til langrennsgruppa.

Postet av Gol IL - Langrenn den 7. Apr 2019

Bilia har valgt å støtte langrennsgruppa i Gol IL under årets hjulskiftedager. Torsdag 25.april kommer også Pål Golberg til Bilia for å slå av en prat. Langrennsgruppa vil også være representert.

Daer det bare å vente med å legge om til sommerdekk til 25.4 eller 27.4.0 Kommentar

Emilie Fleten, Gol IL vann norgescupen på ski.

Postet av Gol IL - Langrenn den 7. Apr 2019

Vår egen løper Emilie Fleten vann norgescupen på ski denne sesongen. Vi i langrennsgruppa gratulerer Emilie med fremdragende prestasjon. 

Bildet er hentet fra en treningsøkt med Emilie i vinter.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline