1 tap og 1 vinn

Postet av Gol IL - Håndball den 14. Des 2014

14.12.2014 var det igjen klart for to nye seriekamper. J15 og Herrelaget hadde en kamp hver. Det var J15 mot Flåværingen først og deretter herrelaget mot Liungen.

J15 Gol - Flåværingen:

Gol hadde en stor tropp med mange innbyttere denne gangen. Alle fikk prøvd seg og flere imponerte på banen. Gol hadde et veldig godt forsvar spill og ikke minst keeperen gjorde en kjempe jobb i dag, og det var viktig i denne kampen. I angrep var det mye som funket. Strekene laget god plass til hele back-rekka, og det tok litt tid før Gol skjønte at det gikk an å bruke de. Gol hadde flere fine scoringer både fra distanse og i fra 6 meter. I tillegg viste Gol at de var løpsvillige. Takket være godt keeper- og forsvarspill dro Gol i land seieren.

Målscorere:
Pernille Vedvik Markussen 7 mål
Ida Brenna 4 mål
Helene Magnetun 2 mål
Vilde Hefte 1 mål
Mari R Møllerplass 1 mål

Ingrid Vestheim (keeper) 61% i redningsprosent

Sluttresultat 15-10


Herrelaget Gol - Liungen

Gol møtte fyllesyke spillere fra Liungen. Liungen hadde hatt julebord på Pers kvelden før og merket at drikken de fikk tok et godt tak. Tross dette hadde Liungen et godt humør. Gol hang litt etter fra start av, men gjorde en god forsvars-jobb og flere spille gjorde det bra i angrep. Returløpet til Liungen var aldri 100% og dette kunne Gol utnyttet mer enn det som ble gjort, men det ble noen fine kontringer utover kampen. I angrep var det mye som funket, men det var litt for dårlig uttelling på gode sjanser av Golingene. Liungen dro i fra utover i kampen og slutt resultatet ble tilslutt 23-35.

Målscorere:
Hampus Gunnarsson 4 mål
Henning Sørlie 3 mål
Karl Fredrik Sjølie 3 Mål
Finn-Terje Bøe 3 mål
Bjørn H Stake 2 mål
Yngve Haugen Mehl 2 mål
Espen Sørlie 2 mål
Olav Å Rygg 1 mål
Knut Sander Blakkestad 1 mål
Jonas Sørensen 1 mål
Peder Romslo 1 mål
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline