1. og 2. klassinger

Postet av Sven Gøran Bråthen den 26. Aug 2016

Vi har endret våre vedtekter slik at vi ikke lenger tar i mot 1. og 2. klassinger som ikke går på IFO i feriene. Dette har vi gjort av 2 hensyn.

1: Vi synes ikke det er forsvarlig for små barn og skifte miljø fram og tilbake skole, SFO og IFO mange ganger. De har mer enn nok med å tilpasse seg rytmene i ny skoledag, SFO/IFO og fritidsaktiviteter. Det er vår faglige vurdering og det står vi for.

2: For å dekke inn oppfølging av ekstra barn i feriene har vi måttet bruke uforholdsmessig mye ressurser. Det er jo ikke bare barna som ikke kjenner oss, vi kjenner heller ikke dem. Det gjør at vi i mange tilfeller må bemanne vesentlig opp for å ta i mot noen ekstra barn. Dvs de som har tatt valget om å bruke IFO hele året har sikret driften slik at de som har valgt SFO har en plass til barna sine i feriene. Dette føler ikke vi er rettferdig. Disse pengene skulle i utgangspunktet ha blitt brukt til investeringer på IFO for å bedre kvaliteten på det vi driver med. Dette har vi oppdaget etter nøye gjennomgang av økonomien, og selv om vi har rause foreldre på IFO tror jeg neppe de heller synes det er greit. Vi har også senket vår toppsats nå når det ble nye skoletider, færre timer på IFO= lavere kostnad.


Nå er det slik at IFO har noen ledige plasser i høst slik at det kan søkes hvis du har behov for plass i feriene.

Alle fra 3. klasse og oppover er selvfølgelig velkommen til å søke som vanlig.


Hvis noe har ytterligere spørsmål så er det bare å ta kontakt.


Daglig leder

Gøran Bråthen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline