Vel gjennomført sonerenn 2.januar

Postet av Gol IL den 5. Jan 2021

Alt av renn før jul har blitt avlyst pga Covid-19 eller dårlige snøforhold. Da er det gledelig at alpingruppa i Gol IL klarer å gjennomføre renn like over nyåret med litt over 100 deltakere fra Buskerud skikrets. BRA jobba!:)


Resliste Sonerenn Urangert.pdf


0 Kommentar

Stans i aktiviteter innendørs

Postet av Gol IL den 5. Jan 2021

På søndag 02.01.21 kom regjerningen med en rekke nye innstramninger for de to neste ukene, for å begrense den smitteøkningen en nå begynner å se etter juleferien. 

Det anbefales blant annet at alle organiserte fritidsaktiviteter/treninger innendørs settes på vent. Kriseledelsen i Gol støtter denne anbefalingen, og ber derfor lag og foreninger om å avlyse organiserte aktiviteter/treninger innendørs de neste to ukene. Aktiviteter/treninger utendørs kan gjennomføres, med gode smittevernregler og avstand. Det kan gjerne vurderes å dele inn i mindre, aldersinndelte grupper, og unngå samkjøring i biler utenom egen husstand eller kohort i skolen.

All organisert aktivitet innendørs i regi av Gol IL stanses frem til 18.januar.

Barneskole og barnehage i Hallingdal opprettholder sin drift på gult nivå, i mens ungdomsskole og videregående skole driftes på rødt nivå de neste to ukene. Idrettshall og svømmehall kan derfor holdes åpnet for aktivitet i regi av skole/barnehage.

 

For mer informasjon se:  Innfører flere nasjonale smitteverntiltak - regjeringen.no


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline