Ny medarbeider i Gol Idrettslag!

Postet av Arve Rustberggard den 3. Jul 2017

Vi har gleden av presentere vår nye medarbeider, Martin Kilmark, innflyttet Goling siden 2012 - 31 år relevant bakgrunn og erfaring, som gleder seg stort til å tiltre stillingen som Sports og Hall administrator allerede fra mandag 7. august, noe styret og undertegnede er svært glad for!

Martin vil arbeide for at Gol idrettsarena blir en arena til stor glede for alle, både innenfor og utenfor organisert idrett - i Gol, Hallingdal og tilreisende foreninger og lag.

Martin vil også bli godt kjent med alle gruppene og hvilke behov de har for allsidig grunntrening! Fra tiltredelses dato vil Martin kunne bli kontaktet på golidrettsarena@gmail.com eller mobil. Face bok profil for gjensidig informasjon vil også bli informert om når den er oppe og går!

PS! Gol Il ønsker snarest å bistå med "fødselshjelp" til å få etablert klatregruppe under Gol il! Ta kontakt med oss på post@golil.no eller Martin Kilmark, golidrettsarena@gmail.com

Nå er det Tour de Hallingdal som står for tur, deretter Godlagene! Kontoret er feriestengt fra mandag 17.7 til og med mandag 31.7.


Med ønske om en riktig god sommer fra styret og undertegnede!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline