Norwaycup 2019

Postet av Sven Gøran Bråthen den 29. Jul 2019

Gol IL sin fotballgruppe deltar med 2 lag på Norway-Cup i år.

Gutter 2006 og jenter 2004.

Her legger vi inn litt fra kampene etterhvert som cupen går framover.

Gol-Ellingsrud: 0-4

-Vi fikk en uheldig åpning i første omgang med et par raske mål mot oss på en bane i nedoverbakke og motvind. Alle målene kom i første omgang, og etter en pause, litt vann, en prat og banebytte ble det bedre. Ingen skåringer i andre omgang dessverre selv om vi hadde mange målsjanser. Veldig godt spill fra alle!

I dag møtte de Lørenskog Akademi og tapte dessverre 9-0. Tirsdag tapte de bare 5-1 mot et godt Roterud IL, de skulle dermed spille B-sluttspill og Bøler IL onsdag. Der vant de hele 3-1 Og ble klar mot Follese FK fra Bergen torsdag morgen kl 0940. Der ble det tap og dermed var Norway-Cup over for i år.

Jenter 2004 fra Gol var eneste hallinglag som vant sin kamp på søndag og klarte 3-1 i sin kamp mot Skarphedin, målscorere var Ingrid Spildrejordet, Maja Brennhovd og Albrita Yusufi. I dag spilte de mot Austrheim og tapte 4-0, men de har fortsatt mulighet til å nå A-sluttspillet. De er også foreløpig bare et av 2 lag fra hallingdal som har seier (Geilo J15/16). I siste kamp spile jentene 2-2 mot Vålerenga og ble med det nr 2 i pulja. A-sluttspill med første kamp torsdag kl 1130 mot Åfjord den tapte de dessverre 3-0.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline