Lerum-Cup i Sogndal en suksess for Golingene!

Postet av Sven Gøran Bråthen den 27. Jun 2016

Gol J14 tapte finalen i J14 som i fjor og på Hallingcup!


G11 og 12, J11, 13 og 14 med tilsammen 8 lag var i Sogn i helga og spilte Lerum-Cup. Her ble det masse gode erfaringer både på og utenfor banen. Sportslig var det masse gode prestasjoner der J14 som i fjor kom seg helt til finalen. Der ble det dessverre tap mot Os Turn på Cornere. Tidligere på dagen tapte J13 1 bronsefinalen i B-sluttspillet, mens J13 2 røk ut i første cuprunde i A-sluttspillet lørdag kveld. Ettersom J13 deler i 2 jamne lag så er dette noe som lover godt for framtida.
Selv om jeg er litt inhabil så velger jeg også å nevne at J11 2 gikk gjennom hele cupen med bare seiere selv om det holdt hardt i siste kamp. Der fikk de hjelp av 2 selvmål for å vinne 3-2 mot Sotra Supergirls.

Noe som er like viktig som det sportslige for mange på en slik cup er det sosiale. Vi var i Gaupne med både lag og foreldregruppe. Det var en suksess. Og når vi sper på med klinings, nøtt eller sannhet o.l. da blir det helt fantastisk.


Vi som styrer med Hallingcup plukket også opp enda flere tips i forhold til å forbedre vår turnering ytterligere. Dette var bra og blir enda bedre.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline